2020. június 16., kedd

Keltse életre ötleteit!


Ragasszon, alkosson a KORES termékeivel!
Bizonyára széles skáláját sorakoztathatnánk fel a szabadidős kézműves tevékenységeknek. A mai rohanó világban mindenkinek kell egy hobbi, ami kikapcsol, ellazít. Ha nem is mindennap, de igyekezzünk becsempészni szabadidőnkbe azokat a tevékenységeket, amelyeket szívesen végzünk.



A KORES hobbitevékenységek egyik legjobb barátja, ha ragasztásról vagy színezésről van szó.

A KORES több mint 130 éves tapasztalattal rendelkezik javítás és ragasztás terén, ami garancia a termékeik minőségére. A ragasztók egyik különlegessége a speciális polimer (PVP) anyag, amelytől ugyan kemény lesz a ragasztó, de kevésbé töredezik így egyszerűbb a felvitele. Minden típus oldószer-, és mérgezőanyag-mentes, így a gyermekek is biztonságosan használhatják őket. A 2014-es évben az osztrák kormány ökocímkével jutalmazta a céget a környezetbarát ragasztórudak előállításáért.

A termékcsalád egyik különlegessége az „Eco Glue Stick” szabadalmaztatott ragasztó, mely 75%-ban megújuló energia felhasználásával készül. A megújuló energia egyik nagy előnye, hogy képesek természetes úton újratermelődni, ezáltal állandóan rendelkezésre állni. Erős ragasztást biztosít, 60 másodperc alatt megköt minden típusú papíron.  A stiftek glicerin hozzáadásával készülnek, amely megakadályozza a kiszáradást. Továbbá a biztonságos és légmentesen záró kupak dupla védelmet nyújt a kiszáradás ellen.

 A másik érdekesség a „Chameleon” ragasztóstift ami olyan akár egy kaméleon, mert felkenés után még 1 percig látható és utána láthatatlanná válik. A vegyes színekben elérhető ragasztóban szén-dioxidra reagáló színanyagot kevertek, mely levegő hatására használat után eltűnik.

A gyerekek nagy kedvence az egyedi tárgyak készítéséhez használható csillámos ragasztók. Vidám, életteli és látványos dekorációkat készíthetünk az 5 különböző színben kapható ragasztókkal. Az adagolófejjel ellátott ragasztók rendkívül precíz használatot tesznek lehetővé. Szinte a legtöbb felületen – papír, karton, üveg, moosgumi, műanyag, textil – használható.

2008 óta termékpalettájukat bővítették, így a nagy sikernek örvendő ragasztók mellett kiváló alapanyagú színes ceruzák, elegáns grafitceruzák, mókás ujjfestékek is megtalálhatók.

A KORES inspirálja kreativitását és ösztönzi képzeletét, ezért termékei ideális választás minden korosztály számára, iskolai vagy otthoni használatra egyaránt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése