2022. május 17., kedd

Ismerje meg a MAPED új kollekcióját!

 A MAPED idén a Z generáció tagjait szólítja meg új kollekciójával a Nightfall-al. A generációk közül a Z generáció, más néven a Z gen, az influencerek új generációja. Az első globális nemzedék. Az igazán digitális bennszülöttek, akik génjeikben hordozzák a digitális tudást. Már nagyon fiatalon használják az internetet és a közösségi médiát. Egyszerre élnek a virtuális és az offline világban.



Az offline világban szükségük van eszközökre, ebben segít a MAPED, a „Nightfall” kollekcióban minden olyan iskolaszert megtalálnak, amire szükségük lehet, a kollekció tökéletesen alkalmazkodik a tinik elvárásaihoz, a metálfényű megjelenéssel egyediek lehetnek és kitűnhetnek a tömegből.






A kreatív jegyzeteléshez a 4 élénk színben pompázó szövegkiemelő-készletet javasoljuk. Puha, vágott hegye és egyenletes tintaadagolása lehetővé teszi a jegyzetek egyszerű kiemelését. A tételek kidolgozását filctollal is egyedivé tehetjük, 12 és 24 szín közül választhatunk. A közepes vonalvastagságú, nyomásnak ellenálló hegy alkalmas rajzolásra, jegyzetelésre és színezésre. Bónusz: ha történne egy kis baleset a ruhából könnyen kimosható.

A művészi beállítottságú fiataloknak színes ceruzával készült a MAPED, ergonomikus háromszög alakú ceruzatest, puha és törésbiztos hegy, 12 vagy 24 élénk színből válogathatunk, trendi metálszínekbe bújtatva.

Reneszánszát éli a szépírás, a „Nightfall” kollekcióban töltőtollat is találnak a kalligráfiát kedvelők. Az egyedi megjelenésű ergonomikus, lágy, gumírozott fogórésszel rendelkező tolltest és az irídium tollhegy, kiváló siklást és kényelmes írást biztosít.




A házi feladatokhoz a HB keménységű grafitceruza illik, ergonomikus háromszög alak és metálfényű test, radír véggel. Aki biztos tudásában, az a 4-színű kétvégű golyóstollat használhatja. A puha, gumírozott fogórész optimális irányítást és kényelmes fogást tesz lehetővé. Négyszínű alacsony viszkozitású tinta egy tollban: kék, fekete, piros és zöld, amikkel gördülékenyen megy majd az írás.

Minden, amire szüksége van egy gimnazistának és mind metálszínű: hegyező, radír, olló és vonalzókészlet. A 9 darabos körzőszett segít a matek feladatok megoldásában. A fémdobozban a titkos levelezést is el lehet rejteni, a készlet tartalmaz 2 db fémlábas körzőt, 4 db mini vonalzót, 1 db hegyezőt, 1 db radírt és 1 db grafitceruzát. A kis méretű tűzőgép beépített kapocskiszedővel rendelkezik, könnyen használható és tárolható. Ajándékba jár hozzá 400 db tűzőkapocs is.

A kollekció kiegészült egy MAPED PICNIK 430 ml-es kulaccsal is. Így még a teát is az írószerekhez passzoló kulacsban vihetik a suliba.

Van még tovább is, terméktesztelőket keresünk Facebook oldalunkon. Lelkes toll- és ceruzaforgatók jelentkezését várjuk, akik szívesen megosztanák tapasztalataikat a Nightfall termékekkel kapcsolatban. Így még több felületen és még bővebb információt tudunk majd az írószerekről átadni.

be Yourself be Nightfall



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése